38,46 lei Carol J. Loomis
20 Oct 2017

„Lucrurile rele nu se văd în vremurile bune. Până la urmă, doar la reflux îți dai seama cine înoată dezbrăcat.”

Warren Buffett. Despre aproape orice - Carol J. Loomis

48,07 RON 38,46 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

„Lucrurile rele nu se văd în vremurile bune. Până la urmă, doar la reflux îți dai seama cine înoată dezbrăcat.”

Cartea Warren Buffett. Despre aproape orice, de Carol J. Loomis reflecta o analiza despre strategiile de investitii ale lui Buffett, care au facut din el unul dintre cei mai bogati oameni din lume.

Warren Buffet este pe locul al patrulea in topul Forbes al miliardarilor lumii. A transformat Berkshire Hathaway, dintr-o fabrica de textile, intr-o forta uriasa a Americii corporatiste si a devenit unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri de pe planeta.

Cartea Warren Buffett. Despre aproape orice include cele mai bune articole publicate in revista Fortune de si despre Warren Buffett, oracolul din Omaha, ca si unele dintre scrisorile lui anuale catre actionarii Berkshire, de fiecare data examinate atent de cititori in cautarea revelatiilor sale despre ce a mai facut pe pietele de valori mobiliare.

Veti afla, citindu-l, care este principala strategie de afaceri a lui Buffett si amanunte din culisele vietii sale; cat din averea sa le va lasa copiilor – „suficienti bani astfel incat sa simta ca pot face orice, dar nu atat de mult incat sa poata sa nu faca nimic“.