37,09 lei David Lagercrantz
26 Mar 2016

Uneori, cele mai bune idei apar în timp ce mintea ta este ocupată cu ceva complet diferit.

Prizonieră în pânză de păianjen - David Lagercrantz

52,98 RON 37,09 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Uneori, cele mai bune idei apar în timp ce mintea ta este ocupată cu ceva complet diferit.

Lisbeth Salander și Mikael Blomkvist, cuplul care a încântat milioane de cititori în trilogia Millennium, se întorc. Ea e fata cu un dragon tatuat - o hackeriță de geniu și nonconformista intransigentă, el e un jurnalist pornit să facă dreptate, a cărui luptă pentru adevăr îl aduce adesea la un pas de urmărirea penală.

Într-o noapte, Blomkvist primește un telefon de la o sursă care pretinde că deține informații importante pentru Statele Unite, aceeași sursă care a luat legătura și cu o hackeriță tânără - descrierea ei îi amintește lui Mikael de cineva foarte cunoscut. Disperat să găsească un subiect de senzație pentru Millennium, Blomkvist îi cere ajutorul lui Lisbeth.

"Îl lovi cu atâta violență încât începu să o doară țeasta și se ridică în picioare clătinându-se. Camera se mișca odată cu ea. Avea sânge pe bluză. O împușcase din nou? N-avea timp să se gândească la asta. Unde era August? Pe masă stăteau împrăștiate stilouri și desene, creioane cerate și calcule cu numere prime. Unde dracului era? Auzi un scâncet venind de undeva de lângă frigider și, într-adevăr, acolo era băiatul, stând pe vine și tremurând."