31,36 lei Paulo Coelho
10 Mar 2016

Sunt o femeie sfâşiată între teroarea că totul se va schimba şi teroarea că totul va continua la fel pentru tot restul zilelor mele.

Adulter - Paulo Coelho

33,72 RON 31,36 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Sunt o femeie sfâşiată între teroarea că totul se va schimba şi teroarea că totul va continua la fel pentru tot restul zilelor mele.

Linda este o jurnalistă ajunsă la 31 de ani și care, în ochii celorlalți, duce o viață perfectă: o căsnicie exemplară, doi copii reușiți, o carieră de succes și o casă de vis în Geneva. Însă în spatele acestei imagini stă o femeie aflată la capătul puterilor, obosită să mimeze o fericire falsă.

Până într-o zi, când îl reîntâlnește pe Jacob, un fost coleg de care fusese îndrăgostită în adolescență. Ajuns acum un om politic influent, tânăra journalistă îl solicită pentru un interviu în timpul căruia simte că se reaprinde pasiunea de mult uitată. Linda va încerca să trăiască deplin această iubire imposibilă și nu își va găsi fericirea până nu își va explora sufletul.

Romanul Adulter ilustrează criza existențială a unei femei din zilele noastre, surprizând încercările prin care trece pentru a se regăsi.

“Un roman care combină teme delicate precum depresia, infidelitatea și rutina căsniciei, presărate cu misticismul caracteristic acestui vrăjitor al literelor” – O Globo Extra, Brazilia, 2014.