39 lei Vitali Cipileaga
05 Mar 2016

Hai pur şi simplu să fim. Să ne cunoaştem, să sperăm, să iubim.

De vorbă cu Emma - Vitali Cipileaga

39 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Hai pur şi simplu să fim. Să ne cunoaştem, să sperăm, să iubim.

Apărut în ianuarie 2016, volumul “De vorbă cu Emma” a devenit rapid un bestseller, reușind să aducă într-un punct comun oameni de toate categoriile: oameni romantici și visători, oameni sensibili și inocenți, dar și oameni cu spirit de aventură, oameni curioși și oameni care se tem să iubească.

De vorbă cu Emma este cartea perfectă de dragoste și de aventură, recomandată atât pentru femei, cât și pentru bărbați! Se spune că citind-o, trăiești împreună cu ea propria ta poveste de viață. Emma te provoacă să găsești calea spre sufletul tău și te invite într-o lume în care liniștea, nebuinia și iubirea adevărată sunt un tot întreg. Aici găsești, printre dialoguri scrise de un el și trăite de o ea, răspunsurile la toate întrebările legate de iubire pe care te ferești să le pui apropiaților.

Emma poți fi chiar tu cu experiențele, poveștile, temerile și visurile tale. La sfârșitul cărții te vei simți mai împăcat cu tine însuți, mai pregătit să iubești și vei fi gata să începi un nou capitol în viața ta.