30,42 lei Paula Hawkins
02 Mar 2016

Închid ochii strâns şi număr până la zece, cincispre‑zece, douăzeci. Uite, a dispărut acum; nu mai e nimic de văzut.

Fata din tren - Paula Hawkins

39 RON 30,42 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Închid ochii strâns şi număr până la zece, cincispre‑zece, douăzeci. Uite, a dispărut acum; nu mai e nimic de văzut.

Bestseller absolut în Marea Britanie, “Fata din tren” este “misterios și pasionant, un thriller care te face dependent de citit” – S. J. Watson, autorul bestsellerului ”Înainte sa adorm”.

Rachel, personajul principal al cărții, călătorește în fiecare zi cu același tren. Așteaptă la același semnal defect, timp în care urmărește ritualul de dimineață al unui cuplu ce locuiește într-o casă de lângă calea ferată și a căror viață i se pare perfectă. Până într-o zi, când vede ceva ce o șochează. Totul se schimbă, iar Rachel are șansa să ia parte la viețile pe care le-a observat doar de pe marginea peronului.

“Dacă nu e niciun tren care să meargă în sensul opus și dacă mergem suficient de încet, câteodată pot să-I zăresc, pentru o clipă, pe terasa casei lor. Dacă nu, așa cum se întâmplă azi, mi-i închipui […] Uneori mă surprind încercând să-mi amintesc când am avut parte ultima dată de atingerea reală a unei persoane, o îmbrățișare din tot sufletul sau o strângere de mână, și simt cum mi se frânge inima”.

Cartea “Fata din tren” a fost vândută în peste 1,8 milioane de exemplare vândute în doar patru luni, în Statele Unite ale Americii.