19,01 lei OSHO
14 Jun 2016

…priveşte înainte. Drumul pe care l-ai parcurs, l-ai parcurs. S-a terminat, nu-l căra după tine. Nu te împovăra cu trecutul, nu este necesar.

Destin, libertate si suflet. Care este semnificatia vietii? - OSHO

28,80 RON 19,01 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

…priveşte înainte. Drumul pe care l-ai parcurs, l-ai parcurs. S-a terminat, nu-l căra după tine. Nu te împovăra cu trecutul, nu este necesar.

Invataturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului XX, rastoarna tiparele clasice de gandire, provocandu-ne la o permanenta punere sub semnul intrebarii a certitudinilor si la un proces de constientizare de sine. Cartile din seria „Osho“ reunesc extrase din raspunsurile lui Oshodate discipolilor sai privitor la cele mai importante probleme pe care si le pun oamenii interesati de stiinta transformarii de sine si de o spiritualitate adaptata la provocarile cotidiene ale vietii contemporane.

„Viata nu sta undeva, asteptandu-te, viata ti se intampla. Nu se afla in viitor, ca un scop pe care sa-l atingi, ci este aici si acum, in acest moment – in respiratia ta, in circulatia sangelui, in bataile inimii tale.“

„Existenta este libertate. Soarta este sclavie. Libertatea inseamna ca depinde de tine sa decizi ce se va intampla.“

„Omul nu este doar liber – omul este insasi libertatea. Acesta este miezul lui esential, acesta este chiar sufletul lui. In momentul in care negi libertatea omului, i-ai refuzat cea mai pretioasa comoara a sa.“

Produs publicat in 2014 de Litera
Data aparitiei: Iunie 2014
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 180
ISBN: 978-606-686-687-3