29,25 lei John Green
17 May 2016

Viaţa nu e o fabrică de îndeplinit dorinţe.

Sub Aceeasi Stea - John Green

31,79 RON 29,25 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Viaţa nu e o fabrică de îndeplinit dorinţe.

Fără suferinţă, cum am putea şti ce e bucuria?

Îşi vor aminti oamenii de mine? Ce sens are viaţa mea? Ce vreau să las în urmă?

Deşi a fost supusă unui tratament care i-a prelungit miraculos viaţa, adolescenta Hazel Grace Lancaster, în vârstă de doar 16 ani, trăiește cu impresia că de când se ştie a fost "în fază terminală". Însă atunci când Augustus Waters, un tânăr fermecător diagonisticat cu aceeaşi boală cruntă, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Suflete pereche, împărţind acelaşi farmec şi acelaşi simţ al umorului, Hazel şi Gus încep o cursă contra cronometru în care învaţă ce înseamnă să iubeşti.

"Îmi plăcea mama, dar faptul că era mereu lângă mine îmi dădea o stare ciudată de nervozitate. Şi îmi plăcea şi Kaitlyn. Cu adevărat. Dar după cei trei ani în care fusesem îndepărtată de expunerea şcolară propriu-zisă la cei de vârsta mea, resimţeam acea perioadă ca pe o prăpastie creată între noi, peste care nu se putea construi nicio punte. Cred că prietenii mei de la şcoală voiau să mă ajute până la capăt în lupta mea cu cancerul, dar în cele din urmă au descoperit că le era imposibil. În primul rând, nu exista niciun capăt.

Aşa că m-am scuzat motivând că am dureri şi că sunt obosită, după cum procedam adesea când mă intâlneam cu Kaitlyn sau cu ceilalţi prieteni ai mei. Ca să fiu sinceră, durea mereu. Durea mereu să nu poţi respira ca o persoană normală, să fii nevoită să le reaminteşti fără încetare plămânilor tăi să fie plămâni, forţându-te să accepţi că e fără leac durerea sfredelitoare din interior spre exterior cauzată de oxigenarea insuficientă. Deci, nu minţeam, de fapt. Pur şi simplu alegeam dintre adevăruri."

"Sub aceeași stea" este un bestseller internațional.