14,74 lei Augusto Cury
10 May 2016

O femeie inteligentă nu-și presează niciodată partenerul să rămână cu ea. Are demnitate în caz de despărțire. ​

Femei inteligente, relatii sanatoase - Augusto Cury

17,34 RON 14,74 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

O femeie inteligentă nu-și presează niciodată partenerul să rămână cu ea. Are demnitate în caz de despărțire. ​

În cartea Femei inteligente, relații sănătoase, Augusto Cury prezintă o analiză fantastică a femeii, a emoțiilor ei, a relațiilor, temerilor, năzuințelor și dorințelor ei.

Autorul prezintă paisprezece tipuri de femei, printre care: tipul analitic, contemplativ, impulsiv, dependent, autoritar, analizând laturile pozitive și negative ale fiecărui comportament. Acesta afirmă că fiecare femeie se poate transforma, printr-o autodefinire și o reflecție echilibrată, uitând pentru totdeauna de sentimentul de vinovăție și auto-pedepsirea și recuperându-și stima de sine și sănătatea emoțională.

Cartea abordează și ale probleme cu care femeile se confrunte în fiecare zi: gelozia, teama de a pierde, excesul de muncă și tiparele tiranice de frumusețe. Femeile vor cunoaște legile fundamentale ale relațiilor sănătoase și greșelile capitale ale unei relații nesănatoase și vor învăța să-și transforme atitudinile, prin autocontrolul gândurilor și al emoțiilor.

La sfârșitul fiecărui capitol, Augusto Cury le oferă bărbaților câteva sfaturi care îi vor face să reflecteze asupra femeilor din viața lor, pentru ca, împreună, să construiască o poveste de dragoste sinceră și inteligentă.