14,95 lei Nicholas Sparks
23 Apr 2016

Nu îți poți trăi viața pentru alții. Trebuie să faci ceea ce este corect pentru tine, chiar dacă asta va răni uneori oamenii pe care îi iubești.

Jurnalul unei iubiri - Nicholas Sparks

23 RON 14,95 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Nu îți poți trăi viața pentru alții. Trebuie să faci ceea ce este corect pentru tine, chiar dacă asta va răni uneori oamenii pe care îi iubești.

Jurnalul unei iubiri - un roman care ne demonstrează că miracolele au loc și în zilele noastre. O poveste despre viață, dragoste și timpul care s-a scurs.

Este povestea a doi tineri care provin din categorii sociale diferite, dar se întâlnesc într-o vară a secolului XX, iar ceea ce părinții credeau că era doar o dragoste inocentă între copii, se dovedește a fi o iubire adevărată.

Noah Calhoun, un maestru al cuvintelor și un mare iubitor al naturii, și Allison Nelson, o pictoriță celebră, capabilă să vadă frumusețea acolo unde alții nu o văd, au trăit o vară de neuitat, și-au împlinit visele și se simțeau de parcă lumea este a lor, de parcă dragostea era totul. Asta până în ziua în care ea a plecat, iar Noah a rămas în micul oraș New Bern. I-a scris scrisori timp de doi ani fără să primească, însă, vreun răspuns. După ce s-a înrolat în armată și a participat la război, Noah s-a întors în orașul natal.

Într-o zi, pe când stătea pe terasa casei care trebuia să fie a lor, vede o mașină. Din aceasta coboară chiar ea... Allie...doar că acum avea douăzeci și nouă de ani și era logodită.