18 lei Eckhart Tolle
20 Apr 2016

Cea mai mare parte a suferinţei oamenilor este inutilă. Este creată chiar de dumneavoastră, atât timp cât viaţa vă este condusă de mintea care nu este supusă observării.

Ghid practic - Invataturi esentiale, meditatii si exercitii din Puterea prezentului - Eckhart Tolle

18 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Cea mai mare parte a suferinţei oamenilor este inutilă. Este creată chiar de dumneavoastră, atât timp cât viaţa vă este condusă de mintea care nu este supusă observării.

"Puterea prezentului - Ghid practic - Învățături esențiale, meditații și exerciții din Puterea prezentului" este cartea care îți schimbă viața.

"Mulţi dintre cititorii care mi-au scris şi-au exprimat dorinţa ca aspectele practice ale învãţãturilor cuprinse în Puterea prezentului sã le fie prezentate într-un format mai accesibil, pentru a le putea folosi în viaţa lor de zi cu zi. Aceastã cerere a constituit imboldul pentru a scrie cartea de faţă." - Eckhart Tolle

"Țin Puterea prezentului pe noptieră. Este una dintre cele mai de preţ cărţi pe care le-am citit." [Oprah Winfrey]

"Fiecare propoziţie este plină de înţelepciune şi adevăr, iar în urma lecturii vom descoperi seninătatea, liniştea profundă şi prezenţa sacrului în viaţa noastră." [Deepak Chopra]

Fragment din carte: "Lăsați trecutul să moară în fiecare clipă. Nu aveţi nevoie de el. Faceţi referire la trecut numai atunci când acest lucru este absolut relevant pentru situaţia prezentă. Simţiţi puterea acestui moment şi plinătatea Fiinţei. Simţiţi propria prezenţă.

Sunteţi îngrijorat? Vă preocupă multe întrebări de genul dacă...?" V-aţi identificat cu mintea dumneavoastră, care se proiectează într-o situaţie imaginară din viitor şi creează frică. Nu există nicio posibilitate de a face faţă unei astfel de situaţii, pentru că situaţia în sine nu există. Este o fantomă mentală. Puteţi opri această nebunie care macină sănătatea şi viaţa prin simpla recunoaştere a momentului prezent."